BIOREZONANTNA PODLOGA

biorezonanca-m-urednjeno

5 + 2 RAZLOGA ZAŠTO BIOREZONANCA

  1. Potiče imunitet te poboljšava mikrocirkulaciju.
  2. Regulira elektromagnetne valove i  frekvencije.
  3. Održava se pravilan protok energije u obliku jin-jang a ujutro ustajete odmorni i naspavani. 
  4. posebni je posvećena problematici za koštani sustav, a 4 cm memori pjene omogućava da kralježnica dobije pravilan položaj tijekom spavanja.
  5. Djeluje antibakteriski uz prisustvo srebra koje omogućava bolji vegetativni sustav, reducira stres te se organizam lakše i brže oporavlja.

 

  1. Štiti tijelo od Hartmanovih linija i čvorova te poništava frekvencije električnih aparata.
  2. Štiti tijelo od utjecaja zračenja podzemnih voda.

 

DIMENZIJE  – 80/90/100 X 190/200, PO NARUDŽBI SVE DIMENZIJE

AKCIJA sa 4990,00 na 2990,00 kn,  za 2018 godinu.

POVIJEST

Biorezonanca je nastala spajanjem više disciplina kao potreba liječenju i podrška tijelu bez nepoželjnih nuspojava. Podloga Bio- Resonanz – Terapie nastao je kao spoj znanja klasične medicine, akupunkture, kvantne fizike i moderne elektronike a sam proizvod su napravili Njemački stručnjaci.

Osim kemijskih i mehaničkih događanja u tijelu postoje i energetska i informacijska događanja. Gledajući samo materijalni dio, istraživanjem u sve sitnije čestice, nailazimo na molekule, a zatim završavamo na nivou atoma koji se više ne da kemijski dijeliti. Kada bi sve završavalo na nivou fizičkih čestica, to bi značilo i kraj istraživanja. Međutim jedno od najbitnijih otkrića kvantne fizike je da postoji dualnost materije tj. da ona postoji i kao čestica i kao val (Nobelova nagrada za fiziku, Louis Victor Prince de Broglie). To znači da svaka materija ima i svoje elektromagnetsko polje, pa tako i svaka molekula, stanica i organ, ali također i virus, bakterija, biljka itd.

Ovo polje, a posebno biofotoničko polje, zaslužno je za komunikaciju među stanicama. Otkriveno je da stanice emitiraju i primaju ovakvu fotonsku emisiju. Pokazalo se da i DNK u ovoj komunikaciji učestvuje i kao emiter i kao primatelj signala. Ovakva istraživanja pokazuju da je biofizikalni kvantni nivo pretpostavljen biokemijskom i da kao takav regulira i određuje strukturu materije.

KAKO FUNKCIONIRA

Svaka materija zrači elektromagnetske valove različitih oblika i frekvencija. To znači da također i stanice tijela zrače određene valne oblike, ali isto tako i bakterije, toksini, virusi itd. Različite stanice, organi, bakterije, virusi itd. imaju različite valne duljine koje čine njihovi valni oblici i frekvencija. Uz pomoć tih valnih duljina možemo ih dijagnosticirati i tretirati.

Normalna komunikacija

Stanice u našem tijelu međusobno komuniciraju a komunikacija se ne odvija samo na kemijskom nivou već i na elektromagnetskom. Upravo je elektromagnetska komunikacija ta koju primarno i koja regulira procese i prvenstveno je odgovorna za skladno funkcioniranje. Nesmetana komunikacija među stanicama je zbog toga vrlo važna za održavanje zdravlja i ispravno funkcioniranje svih dijelova tijela.

BIO-SLIKA-1

Štetna komunikacija

Kada su u tijelu pojave virusi, gljivice, teški metali itd., a koji svojim valnim oblicima remete nesmetanu komunikaciju stanica i organa. Što je veća količina određenog patogena ili više vrsta patogena istovremeno, veće su i smetnje u staničnoj komunikaciji. Poremećena komunikacija se može se očitovati u različitim nespecifičnim poremećajima kao što su kronični umor ali kroz duže vrijeme može dovesti do organskih promjena i poremećaja.

BIO-SLIKA-2 copy

Biorezonantna podloga šalje valove koji pozitivno utječu na tijela klijenta i procese u njihovim organimal. Valovi se kroz tijelo šire bezbolno iz Bio-Rezonantne podloge na kojoj klijent leži ili je naslonjen na nju. To pomaže da se ponovo uspostavi prvobitna harmonična komunikacija među stanicama i organima i njihovo skladnije djelovanje

 

ZAŠTO BIOREZONANCA

Biorezonantno testiranje i tretmani pokazuju da je klijentu potrebno što kvalitetnije rješenje njegovih zdravstvenih problema koji su nerijetko kroničnog karaktera. Danas je život sve ubrzaniji i u sve većem stresu a zagađeni okoliš utječe na  zdravtvenu problematiku. Visoko prerađena i brza hrana sa sve većom količinom kemijskih aditiva i sve većom količinom radio signala iz uređaja moderne elektronike kao što su mobiteli uzrokuju sve veći poremećaj u ljudskom tijelu.

BIO-SLIKA-3

UNIŠTAVANJE BAKTERIJA I VIRUSA

Svakodnevno nas okružuje nebrojena količina mikroorganizama bez obzira koliko čistim držimo prostor oko nas. Iako ih ne vidimo, mikrobi su sastavni dio naše okoline i nas samih.

Naša tijela prilagođena su takvom životu i obrambeni kapaciteti našeg imunološkog sustava štite nas od njihovih negativnih utjecaja. Zdrav imunološki sustav uspijeva održati ravnotežu mikroorganizama koji se stalno nalaze u nama, a mikroorganizme koji su za nas štetni odbija i izbacuje iz tijela.

Najveća količina ulazi putem hrane pa je zbog toga oko 70% naših obrambenih kapaciteta angažirano je u probavnom traktu. Neki virusi i bakterije stvaraju  reakcije praćene temperaturom kao na primjer kod gripe ili bakterijskih infekcija. Neki paraziti uzrokuju polagano napredujuća i kronična stanja kao što su erozija i otjecanje zglobova. Neke bakterije i gljivice stvaraju probavne ili kožne smetnje itd.

U cijelom procesu važno je razumjeti da je hrana koju konzumiramo naš najveći lijek ili otrov, ovisno o tome što od hrane konzumiramo. Iz svakodnevne prehrane potrebno je izbaciti rafinirani šećer i brzu hranu, a povećati količinu sirovog voća i povrća uzgojenog što prirodnije i sa što manje kemijskih sredstava. Takva prehrana uz spomenute tretmane doprinijeti će bržem oporavku i održavanu zdrave ravnoteže organizma. Međutim u današnjem okruženju nije moguće održati tu ravnotežu pa se preporučuje biorezonantna podloga koja je svakodnevno uz nas i koja pomaže na očuvanje stabilnosti ljudskog zdravlja.

Ne zaboravite, biorezonantna podloga je vaš suputnik do zdravog života.