CENTAR ZA TERAPIJE

IMAG0309

Aparati su najnovije tehnologije i osim što detektiraju bolesti i stanje organizma, uspješno djeluju na niz bolesti s kojima i službena medicina ima problema, te uz potpuno siguran i bezbolan tretman pomažemo organizmu uspostaviti pravilnu i zdravu funkciju.

AKUPUNKTURA sada svjetski priznata metoda na prirodan način suzbija sve boljke organizma i popravlja već oboljela mjesta bez uporabe kemijskih  i farmaceutskih lijekova koji ostavljaju trag u organizmu. 

akupus_3

LASERSKOM AKUPUNKTUROM koja je dokazano s dužim efektom od iglica možemo uspješno tretirati razne bolesti i ovisnosti.
Tretmani su potpuno bezopasni i neinvazivni jer radimo laserima niskog intenziteta

DIACOM DIJAGNOSTIKA
Izabrali smo dijagnostiku tijela aparatima koji su najnovije tehnologije a postupak je brz, bezbolan i neinvazivan. Koncepcija aparata se savršeno podudara s našim težnjama uporabe ekoloških i neškodljivih pretraga za ljudsko tijelo. Što ćemo više biti skloni okrenuti se prirodi i preparatima u kojima nema kemije, biti ćemo zdraviji i otporniji. Skenira se cijelo tijelo i svi organi ili samo pojedini organi. Aparat otkriva sve moguće bakterije, viruse i patogene, lokalizira izvor vaših problema, radi test intolerancije na hranu i alergiju, detektira bolest u samom začetku i daje sliku zdrastvenog stanja organizma.

DIACOM DEVICE diacom-slika

promo dijagnostika

 

PLAZMATRONIK jedinstveni uređaj koji je osmislio Tesla a koji efikasno uništava bakterije, viruse i mikroorganizme. Ujedno djeluje na imunološki sustav, jača organizam i djelotvoran je i za teške bolesti, kao kronova bolest, multipla skleroza, psorijaza, candida, helicobakter i druge teško izlječive bolesti.

PLAZMA RAD

CIJENIK TRETMANA >>>>>>

 

HIPERTERMIČKA KOMORA-PARNA OZON SAUNA– jedna od najdjelotvornijih metoda liječenja dokazana brojnim istraživanjima svjetskih medicinskih instituta i potvrđena kao efikasna u liječenju težih bolesti i popravljanju krvne slike kao i čišćenje tijela od toksina. Djeluje protiv širenja metastaza i čisti limfni sustav i pomaže pravilnom funkcioniranju stanica.

hipertermicka-komora

CIJENIK TRETMANA >>>>>>

 

NANO KUPKA– mnogi hoteli i SPA centri u svijetu uvrstili su u ponudu nano kupku koja relaksira i učinkovito djeluje na epiderm kože, uklanja prištiće, bubuljice i akne te čisti kožu i čini je mekom i svilenkastom. Koža postaje glatka i smanjuje bore.

mkro-bubble-kupka

CIJENIK TRETMANA >>>>>>

 

Vjerujemo da vam možemo pomoći u svakom vašem zdrastvenom problemu jer smo odabrali najnovija dostignuća u tretiranju raznih bolesti a tretmani su identični tretmanima poznatih svjetskih klinika koje prema statistici imaju najveći broj ozdravljenja. Klinika Mayo također preporučuje hipertermičku komoru koja obuhvaća efikasno liječenje raznih bolesti.

S našim partnerima ćemo napraviti pretrage i preporučiti tretmane koji će riješiti vaše probleme

Kontaktirajte nas…

PREPORUČAMO >>>