PRIRODENTAL pasta u prahu

 Zeolitni prah za zube od 100% aktiviranog zeolita 195,00 kn

ZEOLIT  certificiran za dentalnu i oralnu primjenu. Za njegu zubi i usne šupljine.

Sprečava nastanak karijesa i upala desni te OSVJEŽAVA DAH.

LIJEPI I ZDRAVI ZUBI
LIJEPI I ZDRAVI ZUBI

Stanje zdravstvene ispravnosti zeolitnog praha  je u skladu sa važećim propisima i zakonima RH i EU:

Zeolit je registriran u jedinstvenoj databazi koja se vodi za cijelu Europsku Uniju u Bruxellesu te i pojedinačno za svaku zemlju članicu, tako i za Republiku Hrvatsku, sa cijelom pripadajućom agendom dokumentacije poput kliničkih istraživanja, zdravstvenog dossiea i ostalih pripadajućih obligatornih spisa.

 

Želite li imati ovakve zube??

LOŠI ZUBI

Sigurno NE

KAKO KORISTITI zeolitni prah PRIRODENTAL 

Navlaženu zubnu četkicu ( staviti četkicu pod mlaz vode ) uronite u prah i količina koja se uhvati je dovoljna za pranje zuba. Zube, desni i jezik perite na uobičajen način ali i isperite sa vodom.

Zeolitni prah PRIRODENTAL se može koristiti i u kombinaciji sa zubnom pastom. Na navlaženu četkicu istisnemo malo paste te uronimo u prah.

O  zeolitu

Zeolit je prirodni mineral nastao miješanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje. Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje.
Zeolit se kao pomoćno sredstvo u liječenju koristi još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća.
Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit najjači detoksikator, antioksidant i zaštitnik imuniteta.

Najsnažniji detoksikator organizma PRIRODENTALsposoban je očistiti tijelo od

-kancerogenih supstanci
-herbicida
-pesticida
-gljivica
-pljesni
-alkohola i nikotina

Zeolit prah prirodental sa stopostotnom učinkovitošću čisti organizam od pogubnog utjecaja organskih i kemijskih toksina, prije svega od teških metala poput olova, arsena, žive, nikla, kroma i drugih.

Pakiranje 95 g

Cijena : 195,00 kn